Biletul de sănătate a revenit în stația Memorandumului Sud din Cluj-Napoca

În fiecare zi, în intervalul 8:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni, la stația sportivă primiți un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile. 

Automatul care citește mișcările și emite biletele de sănătate a fost reamplasat în stația de autobuz Memorandumului Sud din Cluj-Napoca.

Este cea de-a treia fază a programului inițiat de Sports Festival, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Local. Călătorii pot, din nou, să obțină un bilet de autobuz gratuit în schimbul a 20 de genuflexiuni, executate în maxim două minute.

„Suntem bucuroși să revenim cu Biletul de Sănătate, un proiect cu mare priză la public prin care am determinat atât de multă lume, de toate vârstele, să facă mișcare. De altfel, aceasta este și misiunea noastră: de a inspira oamenii să facă mișcare, să descopere ce sport li se potrivește și să lase acel sport să le transforme viața. Îi provocăm din nou pe clujeni să obțină bilete și o porție de sănătate”, a subliniat Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Biletul de Sănătate este un proiect dedicat comunității care îmbină tehnologia cu mișcarea și prin care se creează o legătură directă între activitatea fizică și beneficiul simbolic primit. Exercițiile alese sunt ușor de realizat de oricine și au un aport benefic major pentru persoana care introduce mișcarea în rutina zilnică.