Baza Sportivă „La Terenuri” este gata. VEZI cum arată

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a anunțat că Baza Sportivă „La Terenuri” este gata.

„Cluj-Napoca: Investiție în calitatea vieții la Cluj. Baza Sportivă „La Terenuri” a fost finalizată și urmează procedura de recepție. Investiție de peste 6 mil. Euro

Pe o suprafață de peste 4,2 hectare, Baza Sportivă „La Terenuri” din cartier Mănăștur cuprinde facilități cu acces liber pentru recreere, sport și relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât și indoor (în sală), cu amenajări și dotări urbane de ultimă generație”, a anunțat Boc, pe pagina de Facebook.

Proiectul Bazei Sportive "La Terenuri" cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber, precum tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. Există terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness. De asemenea, Baza Sportivă are o clădire multifuncțională în care pot avea loc variate sporturi precum: squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic. Suprafața de spații verzi amenajate în cadrul zonei de agrement este de peste 18.000 de metri pătrați. De asemenea, amfiteatrul în aer liber prevăzut în proiect va putea fi utilizat sub formă de patinoar pe timpul iernii. Au fost făcute şi parcări auto şi facilităţi pentru biciclete.

Lucrarile au fost efectuate de Asocierea SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL-SC OPENTRANS SRL-SC ELECTROGRUP SA-SC CRIS GARDEN SRL-SC PROSPECT DRILL SRL.