Au fost introduse curse suplimentare în Floreşti pe liniile de transport public M21 şi M26

CTP a introdus de luni, 19 septembrie, un număr de 4 autobuze pe linia M26 cu plecare din stația ”Primaria Florești S” la orele: 6:33, 6:40, 6:47 și 6:54, respectiv pe linia M21 3 autobuze, cu plecare din zona fostei ferme de pe strada Cetății la orele: 6:30, 6:40, 6:50.

"Măsurile de suplimentare a mijloacelor de transport în comun sunt necesare pentru reducerea timpului de așteptare în stații și eficientizarea preluării fluxului de călători.

Derularea proiectului lucrărilor de modernizare a străzii Eroilor, dezafectarea temporară a podului de la intersecția străzii Eroilor cu strada D. Mocanu, dar și lucrările de relocare a conductei de gaze naturale în subteran pe str. Cetății, au condus la supraaglomerarea traficului auto general, ceea ce a afectat implicit și programul liniilor metropolitane din Florești, în special liniile M21, M22 și M26.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA a suplimentat numărul mijloacelor de transport în comun și au fost dispuse echipaje ale poliției locale pe teren pentru fluidizarea traficului, pentru a reduce intervale cu blocaje din traficul auto general”, au anunţat reprezentanţii CTP.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta paginile și programele de circulație ale celor 2 linii pe site-ul www.ctpcj.ro, sectiunea ORARE / linii metropolitane.