Au fost anunţaţi primii artişti care vin la UNTOLD 2021

Festivalul UNTOLD 2021 îi aduce la Cluj pe unii dintre cei mai renumiţi artişti internaţionali ai momentului.

David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptati artiști și la această ediție.

De asemenea, Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume internațional ca și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.

A șasea ediție a festivalului UNTOLD va aduce pe scena principală cele mai mari nume din industria EDM, primii trei DJ-i ai lumii, conform clasamentului DJ Mag 2020: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și numărul 1 mondial David Guetta. De la „Crowd Control”, „The Hum” la „High On Life” sau „Tremor” până la „Never Be Alone” sau „Titanium”, cele mai cunoscute piese de festival vor energiza festivalierii de pe Cluj Arena.

Trupa rock THE SCRIPT se va afla pentru a doua oară în lineup-ul unui festival din România. Pe Cluj Arena membrii trupei The Script vor cânta piese live precum „The Man Who Can't Be Moved”, „Breakeven”, „For the First Time”, „Nothing”, „Hall of Fame” sau „Superheroes”, piese cu care au intrat în clasamentele din întreaga lume. 2021 MARCHEAZĂ O PREMIERĂ DE FESTIVAL ÎN ROMÂNIA, RAPPER-UL AMERICAN, TYGA

De asemenea, pe scenele Galaxy şi Alchemy vor urca artişti precum Amelie Lens, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner Live, Pan-Pot, Tale of Us, Chase & Status, Dirtyphonics, Dub FX, Netsky sau Rudimental.

Fanii festivalului pot achiziționa începând de astăzi, 22 iunie, abonamente pentru cele 4 zile de magie la prețul de 159 de euro plus taxe. Tot începând de astăzi sunt disponibile si abonamentele VIP la prețul de 399 de euro plus taxe. Se pun în vânzare și biletele de 1 zi la prețul de 69 de euro plus taxe. 

Festivalul UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie.