Așteptarea a luat sfârșit: A fost anunțată data în care va fi gata sensul giratoriu de pe Frunzișului

Sensul giratoriu de pe strada Frunzișului ar fi trebuit să fie gata în urmă cu mai multe luni. 

Proiectul este coordonat de Studium Green, cei care dețin și ansamblul Wings. Proprietarul Studium Green, Dorin Bob a anunțat când va fi gata sensul giratoriu.

„Sensul giratoriu va fi gata săptămâna viitoare. A fost o adevărată nebunie, am văzut că s-a spus pe la radio că nu se știe când va fi gata lucrarea. Noi am depus o adresă oficială, cu număr de înregistrare, la Primărie, în care am precizat că sensul giratoriu se va finaliza până în 31 mai. Oricum, suntem în termen, am respectat autorizația de construire. Am fi dorit și noi să încheiem lucrarea acum șase luni, dar a fost complexă și nu s-a putut mai repede”, a declarat Dorin Boc, pentru Media9.

Costurile se ridică la circa 2 milioane de euro. Sensul giratoriu se mută în afara carosabilului actual; strada se va lărgi, pentru că în curbă sunt acum doar două benzi de circulație, iar după realizarea sensului giratoriu vor fi patru. Pantele străzii vor fi mai line atât în amonte, cât și în aval. De asemenea, va fi amenajat și un pasaj pietonal subteran, care va face conexiunea între zonele din interiorul, respectiv exteriorul curbei, evitându-se astfel posibilele accidente la traversarea străzii.