Arte și Bucate: Târg de Dragobete, Mărțișor și 8 martie la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Handmade Transilvania, invită publicul interesat să ia parte la Târgul Arte și Bucate.

Evenimentul va fi organizat în perioada 24-26 februarie 2023, la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21.

Programul Târgului este următorul: vineri, 24 februarie: 16.00-20.00, sâmbătă, 25 februarie: 10.00-18.00, duminică, 26 februarie: 10.00-18.00.

Publicul este invitat să celebreze împreună venirea primăverii, să facă cumpărături, să guste preparate românești, să bea un vin și să se relaxeze pentru câteva ore. Organizatorii pregătesc și ateliere creative pentru copii și adulți, deci atât cei mici cât și cei mari sunt așteptați să petreacă un weekend special.

Printre obiectele care vor putea fi cumpărate se numără piese de îmbrăcăminte, bijuterii, mărțișoare, cosmetice naturale, genți, portmonee, rucsacuri, printuri de artă și originale, agende, produse textile. De asemenea, vor putea fi achiziționate și produse pregătite de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară: zacuscă, siropuri, saleuri, mezeluri, brânzeturi. O parte din produse se vor putea consuma la fața locului, contra cost, sub formă de mini platouri mixte, pâine cu zacuscă și cu gem, vin la pahar.