Apel deschis pentru voluntari: hai alături de noi în echipa Zilele Clujului

Primăria Cluj-Napoca invită persoanele care doresc să facă parte din echipa de organizare a celei de-a X-a ediții a Zilelor Clujului - care va avea loc în perioada 6-9 octombrie - să se implice ca voluntari. Înscrierile se fac online.

Termen limită pentru înscriere: 16 septembrie. 

Formular înscriere online AICI.

“An de an, timp de 4 zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității, reunind zeci de mii de clujeni și turiști la peste 100 de evenimente și activități în mai multe locuri emblematice pentru din Cluj-Napoca. În 2019, peste 100 de voluntari grozavi au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului. 

Câteva motive pentru care să ne fii alături la Zilele Clujului 2022:

- evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene;

- noi experiențe pentru fiecare în parte în ceea ce privește organizarea de evenimente;

- legarea de noi prietenii și conexiuni - în fond și la urma urmei, mottoul evenimentului este Creează legături.

Condiții pentru înscriere:

- să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;

- să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;

- disponibilitate în perioada evenimentului", a declarat Primăria Cluj-Napoca.

Formularul de înscriere este disponibil și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca - Registratura Primăriei, Calea  Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

“Vă invităm și în acest an să fiți alături de noi pe parcursul celor 4 zile de sărbătoare, în perioada 6-9 octombrie!”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.