Alexandru Rafila: Cluj-Napoca va fi primul oraş care va intra în carantină. Ce a spus Emil Boc despre această declaraţie?

Medicul, Alexandru Rafila a precizat ieri, în data de 15 septembrie faptul că, municipiul Cluj-Napoca va fi primul oraş care va intra în carantină, din cauza festivalului Untold.

„Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va «beneficia» de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a declarat Alexandru Rafila.

În cadrul emisiunii Talk Show Direct cu Lucian Danciu de la NapocaFM, Emil Boc a comentat declaraţia lui Alexandru Rafila.

“Eu îi recomand domnului Rafila să îşi vadă de treaba lui şi să nu moară de grija noastră. Mai bine ar fi să îşi ia rucsacul în spate şi să meargă să vaccineze oameni prin ţară să susţină vaccinarea. De vorbe sunt sătui toţi”, a spus Emil Boc.