After-school rămâne soluţia salvatoare pentru părinţi

 „Programul nostru este de la 8-18:30. Nu avem mai puțini copii, din contră am o listă de așteptarea foarte lungă. Din câți copii am avut, părinții a 2/3 copii mi-au spus din vară că au anumite temeri. Eu am after-school și pentru ciclul primar și pentru gimnaziu. Am mulți copiii care în perioada în care sunt online, vin și fac orele online la noi. Avem undeva la 70 de copii pe zi. Ne ocupăm de ei din toate punctele de vedere. Pentru copii ete o perioadă foarte dificilă. Din punct de vedere emoțional și din punct de vedere al părții educaționale din școală pentru copii este o perioadă dificilă”, a declarat pentru Servus Cluj, profesorul Elisabeta Nistor, director „Centrul Miraveli Education”.

„Pentru mine este foarte important să fiu lângă el. Eu și soțul meu lucrăm amandoi de acasă în această perioadă. La început am încercat să ne facem și treaba la muncă, dar în același timp să ne ocupăm și de copil. După scurt timp am clacat și am ales să mergem cu cel mic la un after school privat”, spune o mămică.

Deşi există această oportunitate, mulţi dintre părinţi sunt sceptici şi nu sunt siguri că ar fi o bună variantă. 

„Depinde de zile. Copiii vin prin rotație, iar părinții sunt destul de sceptici în această perioadă. Avem mult mai puțini copiii față de aceeași perioadă a anului trecut. Părinții sunt sceptici văzând situația epidemiologică la nivelul județului Cluj. Noi trimitem către părinți orice situație avem. Dacă avem o viroză, o răceală, un simptom”, ne mai transmit reprezentanții After-School Camigo.