Orban: Suntem judecaţi pentru ceea ce facem la guvernare. Nu trebuie să ne întoarcem cu spatele la oameni

Preşedintele PNL, Ludovic Orban le-a transmis, luni, liberalilor că trebuie să ţină cont în primul rând de interesele cetăţenilor, pentru că sunt la guvernare şi sunt judecaţi pentru modul în care guvernează.

"Suntem la guvernare şi suntem judecaţi pentru ceea ce facem la guvernare. Pentru asta nu trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni şi trebuie să fim cu faţa la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizaţi, să găsim cele mai bune soluţii pentru a fructifica oportunităţile imense pe care le are România", a spus Orban, la Ştefăneşti, în judeţul Argeş, cu ocazia manifestărilor dedicate sărbătoririi a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, potrivit AGERPRES. 

Totodată, el a subliniat că următorul deceniu va fi decisiv pentru evoluţia ulterioară a României.

"Următorii 10 ani sunt ani vitali pentru evoluţia ulterioară a României, avem nişte oportunităţi cum rar am mai avut în istorie, de la resursele care sunt puse la dispoziţie României, până la mişcările de plăci tectonice din politica mondială. Avem extrem de multe oportunităţi pe care trebuie să le valorificăm. Trebuie să avem inteligenţa, trebuie să avem seriozitatea şi mai ales capacitatea de efort necesare pentru a putea valorifica aceste oportunităţi. Partidul Naţional Liberal, în ansamblul său îşi doreşte o Românie puternică, o Românie respectată şi apreciată în lume, o Românie care să ofere fiecărui cetăţean şansa de a trăi o viaţă frumoasă, decentă, de a reuşi în viaţă, de a face parte dintr-o naţiune afirmată pe plan internaţional, respectată şi care să dea tonul în multe domenii. E vremea afirmării şi în mare parte această afirmare depinde de fiecare dintre noi, de capacitatea noastră de a înţelege direcţia în care se mişcă lumea şi de a pune România în fruntea mişcării către această direcţie", a mai spus liderul liberal, conform AGERPRES. 

Ludovic Orban a participat la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, organizate în localitatea Ştefăneşti. Manifestările au început cu depunerea de coroane de flori la Capela Brătienilor, după care a urmat un eveniment de evocare a principalelor momente din istoria liberalismului românesc, desfăşurat pe platoul din faţa Vilei Florica, fosta reşedinţă a Brătienilor.

Te-ar putea interesa și: