Florin Cîţu: Opinii personale nu comentez. Guvernarea este solidă şi coaliţia funcţionează

Premierul Florin Cîţu, a fost întrebat vineri, 16 aprilie, în conferinţa de presă de la Cluj-Napoca, cum comentează declaraţiile lui Vlad Voiculescu şi faptul că l-a numit "primul epidemiolog al României".

"Nu comentez declaraţiile. Vă daţi seama cum ar fi să comentez declaraţiile celor din opoziţie în fiecare zi, nu aş avea timp, avem o pandemie de trecut ţara prin pandemie, lucruri importante de făcut. Opinii personale nu comentez, dar aş vrea să îi asigur pe români că guvernarea este solidă, coaliţia funcţionează" , a afirmat Cîţu.

Premierul a precizat că, Guvernul funcţionează bine.

"Ăsta este mesajul important pentru români: Guvernul funcţionează bine, avem a guverna România şi, pe lângă faptul că spun eu acest lucru, se vede în cifre, se vede în creşterea economică, se vede în veniturile la buget, se vede în cheltuielile cu investiţii şi se vede în aprecierea instituţiilor internaţionale. Până la urmă încrederea în acest Guvern o vedem la investitorii străini, ne împrumutăm la dobânzi mai mici decât o fac alţii, ne împrumutăm bine şi estimările instituţiilor internaţionale arată că economia va creşte mult mai rapid decât ne aşteptam noi", a declarat Cîţu.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat, vineri că a avut un mandat de 113 zile de ciocniri între mentalităţi, precizând că în continuare se teme pentru oamenii din ţara asta, pentru cei văzuţi de politicieni doar ca electorat, dar şi pentru oamenii din sistem. El a afirmat că premierul s-a transformat în primul epidemiolog al ţării, iar ulterior a adăugat că Florin Cîţu nu e premierul de care România are nevoie în acest moment.

Te-ar putea interesa și: