Florin Cîţu: Emil Boc este bine-venit în orice funcţie, după ce câştig preşedinţia

Premierul Florin Cîţu a dat asigurări luni că implicarea sa în campania electorală pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) nu va afecta guvernarea.

El a declarat, într-o emisiune la Digi 24, că de campania sa electorală se va ocupa "o echipă de oameni" pe care o are în jurul său.

"Guvernarea nu va fi afectată de această campanie electorală. Românii nu vor fi afectaţi. Din contră, veţi vedea programe guvernamentale care vor fi implementate şi în perioada următoare. Am finalizat PNRR, pe care l-am depus astăzi. Urmează, bineînţeles, ghidurile pentru fondurile europene. Mai sunt 46 de miliarde pe care trebuie să îi luăm, pe lângă aceşti 29,2 miliarde. Vă daţi seama că până în 2027 aproape 80 de miliarde de euro intră în România. Nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie aşa ceva. Lucrurile acestea trebuie să le facem şi le voi face", a afirmat Cîţu, potrivit AGERPRES.

De asemenea, Cîţu a menţionat faptul că după ce va câştiga preşedinţia PNL, Emil Boc este bine-venit în orice funcţie.

"Dacă domnul Boc vrea să participe, el este bine-venit în orice funcţie lângă mine, după ce câştig preşedinţia. În orice funcţie domnul Boc este bine-venit. Este un om care a demonstrat în orice funcţie în care a fost că poate să facă faţă şi a demonstrat cu brio", a menţionat Cîţu conform AGERPRES.

Te-ar putea interesa și: