Emil Boc: Eu nu am nimic cu persoana domnului prefect. Pe mine mă interesează respectarea legii de către noul prefect

Emil Boc invitat la NapocaFM a declarat faptul că, alegerea unui prefect UDRM de către conducerea centrală PNL a fost un gest de sfidare faţă de orgnizaţia PNL de la Cluj.

“Este fără cuvinte. Eu un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL față de organizația PNL Cluj. Eu am fost președinte la acest partid 7 ani, dar niciodată nu am fost umilit, ca de altfel niciodată ca președinte de partid nu am umilit organizațiile politice. Clujul, că le place unora, că nu le place a adus cele mai multe voturi la toate alegerile. Organizația care aduce cele mai multe voturi pur și simplu a fost umilită și asta e o palmă dată tuturor colegilor mei care au muncit cu bună credință, ne-am străduit să ne facem datoria la toate tipurile de alegeri, iar practic conducerea centrală a partidului ne-a sfidat. Asta este în politică, câteodată țara asta doare și așa cum am spus-o într-o emisiune anterioară s-au trecut niște linii roșii în relația dintre conducerea centrală și organizația PNL Cluj. Evident că acum pe mine mă interesează respectarea legii de către noul prefect și mai ales respectarea tuturor simbolurilor naționale. Eu am colaborat. Între prefect și primar nu există relație de subordonare, ci de colaborare. În problemele de interes am colaborat cu indiferent cine și voi colabora cu toți reprezentanții statului indiferent de partid. Voi face tot ce îmi stă în putință că acest oraș să nu își piardă acesta dimensiune de ecosistem, acest oraș să își păstreze în continuare dimensiunea europeană, să fie o oază de normalitate. Că noi avem probleme cu partidul nostru este o problema, dar orașul și contextul de aici trebuie să rămână unul de referință în continuare și în România și în Europa”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, Emil Boc a spus că nu are nimic personal cu noul prefect de la Cluj.

“Eu nu am nimic cu persoana domnului prefect. Eu nu îl cunosc. Eu voi avea de la el clar două pretenții fundamentale, să respecte legile statului român și simbolurile naționale. De aici încolo nu avem ce să discutăm, colaborăm și ne facem fiecare datoria în baza legii ca cetățeni români”, a declarat Emil Boc.

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/2870456333232338

Te-ar putea interesa și: