Emil Boc: Cred că sunt șanse ca în luna ianuarie să se adopte bugetul

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc invitat la Napoca FM a declarat faptul că, el crede că până în luna ianuarie se va adopta bugetul.

“Eu cred că va fi o sesiune extraordinară a Parlamentului în luna ianuarie pentru aprobarea bugetului. Așa cred că se arată la orizont. Acum programul de guvernare a fost stabilit și urmează în baza programului de guvernare să se stabilească prioritățile din buget și după aceea în luna ianuarie să fie convocat Parlamentu pentru a vota bugetul. Eu cred că sunt șanse în luna ianuarie să se adopte bugetul. În luna ianuarie vom avea buget”, a declarat Emil Boc la Napoca FM.

Primarul Clujului a spus că Guvernul trebuie să creeze o societate omogenă şi puternică, în care să nu fie foarte mulţi oameni săraci şi foarte puţini bogati şi la mijloc să nu mai fie nimeni.

“Eu mă uit foarte atent în fiecare zi la partea asta care ține de veniturile românilor, pentru că din nefericire pandemia asta îi afectează pe cei cu venituri mici spre medii. Aceștia sunt cei mai vulnerabili la șomaj. Îi efectează pe pensionarii cu pensii mici. Guvernul trebuie să se uite și să producă bogăție și prosperitate, să aibă ce împărți. Guvernul trebuie să susțină mediul de afaceri. Întotdeauna trebuie să fie asta o prioritate, pentru că de acolo vin banii. Dar trebuie să ne uităm și pe baza piramidei, să nu se ajungă la polarizare socială, să nu creăm o societate cu o piramidă în care foarte mulți sunt foarte săraci și foarte puțini sunt foarte bogați, iar la mijloc nu mai e nimeni. Atunci nu mai construim o societate omogenă și puternică”, a mai spus Emil Boc la Napoca Fm.

Emisiunea integrală o puteţi urmări AICI:  https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/512963046287511 

Te-ar putea interesa și: