Florin Cîţu este premier al României

Florin Cîțu a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis ca premier al României.

Florin Cîţu a spus că ştie prin ce perioadă grea trece România şi a declarat că va face orice pentru a o ridica din criza sanitară şi cea economică.

„Vreau să îi asigur pe români că îmi dau seama și știu perioada dificilă prin care trece România și vreau să le garantez că voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabilă și de lungă durată. România trece, în această perioadă, printr-o criză dublă, una de sănătate și una economică. Este rolul acestei guvernări să treacă cât mai rapid România prin criza de sănătate, cu cât mai puține costuri pentru români și să reașezăm economia pe picioarele ei, sănătoasă”, a declarat Florin Cîțu.

Preşedintele României l-a desemnat pe Florin Cîţu ca prim-ministru al României.

„Săptămâna trecută, după prima rundă de consultări, am spus că e încă nevoie de câteva zile pentru ca lucrurile să se cristalizeze și s-au cristalizat. O coaliţie formată din PNL, USR PLUS şi UDMR şi-a dovedit majoritatea în parlament. Astăzi, liderii coaliţiei s-au prezentat împreună şi au propus un candidat pentru poziţia de premier. Am decis să îl desemnez pe domnul Florin Cîţu pentru poziţia de prim-ministru”, a anunțat Iohannis.

Te-ar putea interesa și: