Ambasadorul Bulgariei, E.S Vlaykov Radko, în vizită la Cluj. Boc: I-am prezentat viziunea europeană de dezvoltare „Verde.Digital.Rezilient”

Joi, 22 decembrie, ambasadorul Bulgariei, E.S Vlaykov Radko, a venit în vizită la Primăria Cluj-Napoca. Acesta s-a întâlnit cu Primarul Clujului, Emil Boc.

“Am primit, în Sala de sticlă a Primăriei, vizita E.S. Vlaykov Radko, ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Bulgaria în România. Cu această ocazie, am transmis mulțumiri pentru excelenta colaborare dintre orașul nostru și Varna în domeniile inovare, tineret, educație, programe europene. Împreună cu orașul bulgar, suntem între fondatorii rețelei Global Startup Cities și organizatorii unei serii de evenimente internaționale în aria inovării precum Innowave Summit 2022.

De asemenea, i-am prezentat E.S profilul orașului nostru, viziunea europeană de dezvoltare „Verde.Digital.Rezilient” și principalele avantaje competitive pe care Cluj-Napoca le deține: Universitățile și resursa umană bine pregătită și am abordat posibilitățile de extindere a colaborării”, a transmis Boc, pe pagina de Facebook.

Te-ar putea interesa și: