Răzvan Cuc: Nu văd cum ar putea să scadă preţul proprietăţilor imobiliare în Cluj. Ce ne așteaptă în perioada următoare?

În cadrul emisiunii din domeniul imobiliar moderată de jurnalistul Media9, Ionel Lespuc, Real Estate Agenda de la NapocaFM, Preşedintele RE/MAX România, Răzvan Cuc a declarat că, preţul proprietăţilor imobiliare din Cluj-Napoca nu va scădea.

“Nu vedem să vină vreo criză. Inflaţia aceasta este un fenomen global. Este un fenomen care nu are precedent în contemporanii noștri. Cresc prețurile. Oarecum este o criză sanitară, inflația până la urmă este o criză.

Cea mai clasică metodă de transport a valorilor în timp este să investești în pământ, în proprietăți. Eu nu văd cum ar putea să scadă prețul proprietăților imobiliare în Cluj, mai ales la apartamente, pentru că toate componentele de producție a apartamentelor cresc, toate preţurile materialelor de construcție cresc, manopera crește, energia crește. Nu există nimic care să justifice o scădere. Cred că sunt multe oportunități în fața noastră. Clujul cred că este într-un moment de dezvoltare fără precedent. Geografic, Clujul nu are niciun competitor real pe o rază de 300 de km. Eu cred că Cluj-Napoca are o energie pe care nu am mai văzut-o în altă parte. De asemenea, văd o resetare a stilului de viaţă. Apare nevoia de spaţiu. O bună parte dintre noi lucrăm de acasă, copiii fac şcoala de acasă. Se creează o nevoie fizică de spaţiu suplimentar”, a declarat Răzvan Cuc.

Te-ar putea interesa și: