Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor lansează Programul Rabla pentru Electrocasnice

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor lansează Programul Rabla pentru Electrocasnice.

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor lansează marţi 15 decembrie prin Administraţia Fondului pentru Mediu, Programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice.

Toţi cei care sunt interesaţi se pot înscrie în acest program în aplicaţia disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu: https://www.afm.ro/ şi la secţiunea programului:  https://electrocasnice.afm.ro/ .

„Deoarece Programul a prezentat un mare interes pentru români - pot să zic că de la anunțul de lansare în dezbatere publică a ghidului nu a existat zi să nu avem solicitări telefonice și scrise din partea publicului, am alocat, în acest an, un buget total de 40 de milioane de lei. Acest buget, dublu față de anul 2018, va permite utilarea caselor, a cel puțin 100.000 de români, cu aparate electrocasnice de ultimă generație care vor respecta mediul și care vor reduce factura de plată pentru curentul electric. Îi invit pe toți cei interesați să se înscrie mâine, de la ora 12.00, pe site-ul AFM, pentru a obține voucherele electronice, întreg procesul fiind online, foarte rapid și sigur. Aplicația va emite un voucher electronic, cu o valabilitate de 15 zile, iar cu acesta, orice român se va duce la un comerciant autorizat în program, va lăsa aparatul vechi pe care vrea să-l înlocuiască și va achiziționa aparatul nou pe care și-l dorește”, a declarat ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet.

Te-ar putea interesa și: