A fost prelungită perioada de înscriere în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Perioada de înscriere în programele Rabla Clasic și Rabla Plus, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice a fost prelungită până în 31 iulie.

”Administraţia Fondului pentru Mediu a prelungit sesiunea de înscriere, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoane juridice, inlusiv UAT –uri şi instituţii publice, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) până la data de 31 iulie 2022”, se arată în comunicatul AFM.

De asemenea, sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi, a fost prelungită până la data de 12 august 2022.

”Am decis să prelungim perioada de depunere a dosarelor de finanţare în cadrul acestor programe pentru a facilita accesul la finanţare a cât mai multor beneficiari. Este o necesitate să prioritizăm implementarea acestor programe la nivel naţional pentru a oferi avantaje tuturor celor care aleg autovehicule prietenoase cu mediul înconjurător”, a declarat preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

Te-ar putea interesa și: