Tişe, la Napoca Live: În primăvară vom schimba gazonul şi toată infrastructura de pe Cluj Arena

În cadrul emisiunii de la Napoca Live, Talk Show Direct cu Lucian Danciu, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat că anul acesta va fi schimbat gazonul de pe Cluj Arena.

“Este în procedura de licitaţie schimbarea întregului gazon. Este posibil ca în luna martie să intrăm, pentru că nu putem în altă perioadă din cauza vremii. Va fi acelaşi gazon ca la CFR sau alte echipe din România. Vom schimba şi sistemul de drenaj, sistemul de încălzire şi tot ce înseamnă stricăciunile pe care le avem acum. În această primăvară vom schimba toată infrastructura de pe stadion. În momentul în care vom schimba toată infrastructura nu vor mai fi probleme. Vom aveam cel mai modern stadion”, a declarat Tişe.

Alin Tişe declara anul trecut în decembrie, tot la Napoca Live, că gazonul nu a fost schimbat niciodată în totalitate de Consiliul Judeţean.

“Pe fondul scumpirii curentului, stadionul nu mai poate să folosească non stop sistemul de încălzire. Nu ne permitem să menţinem un sistem de încălzire permanent pentru a avea un gazon perfect. Starea lui este rea. Consiliul Judeţean nu a schimbat niciodată în 10 ani gazonul de pe Cluj Arena. El a fost schimbat parţial sau aproape total de către cei care au organizat evenimente din banii lor. Niciodată gazonul nu a fost schimbat în totalitate de către o firmă specializată de Consiliul Judeţean. Mentenanţa este asigurată acum de mai multe firme pe mai multe domenii, de exemplu pe partea de iarbă şi drenaj este o firmă, pe sistemul de software altă firmă, pe sistemul de iluminat altă firmă”, declara anul trecut, Tişe.