Se extind reţelele de apă şi canalizare în comuna Izvorul Crişului

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a semnat autorizația de construire pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în localitatea Nearșova, comuna Izvorul Crișului.

“Creşterea calităţii vieţii în zona rurală presupune, în mod obligatoriu, extinderea sau înfiinţarea de noi reţele edilitare, capabile să furnizeze apă de bună calitate, în regim continuu”, a declarat Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Investiția prevede extinderea conductelor de apă și canalizare pentru mai multe imobile situate de-a lungul drumului comunal DC 117 care, în prezent, nu beneficiază de aceste servicii edilitare existente pe teritoriul localității.

Proiectul mai prevede execuția branșamentelor de apă și a racordurilor la conducta de canalizare până la limita de proprietate a fiecărui imobil vizat.

Lucrările de execuție, în valoare de 305.526 lei sunt finanțate din bugetul Primăriei comunei Izvorul Crișului.

Această investiție vine în completarea celei inițiate de Compania de Apă „Someș” și aflată în curs de execuție pe teritoriul localităților Șaula și Izvorul Crișului, ce prevede extinderea, din fonduri europene, a rețelei de alimentare cu apă potabilă.