Primăria curăță orașul de mașinile abandonate pe domeniul public

 

Lista cu autovehiculele declarate ca fiind fără stăpân în baza Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, cu completările și modificările ulterioare, ridicate de pe raza municipiului Cluj-Napoca, în vederea aducerii la cunoștință publică a caracteristicilor tehnice ale autovehiculelor și a locului unde se află, în vederea identificării proprietarului sau deținătorului legal.

Astfel: autovehiculul marca Toyota, de culoare gri, cu nr. de înmatriculare LFI 892, aflat pe str. Calea Florești nr.83; autovehiculul marca Audi, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Arinilor nr.22 ; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare albă, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Cpt. Grigore Ignat nr.99-101; scuter, de culoare neagră/ gri, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Nicolae Titulescu nr.115; autovehiculul marca Volkswagen, de culoare albastră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str.Cpt. Grigore Ignat nr. nr.58; autovehiculul marca Mercedes Benz, culoare gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Năsăud nr.20; autovehiculul marca Opel, culoare albastră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Vrancea nr.47; autovehiculul marca Fiat, culoare neagră, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Tiberiu Popovici nr.2-4; autovehiculul marca Renault, culoare roșie, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Călan nr.13; autovehiculul marca Volkswagen, culoare mov, cu nr. de înmatriculare VK 54 MLF, aflat pe str. Aurel Suciu nr.42; autovehiculul marca Chrysler, culoare gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Tiberiu Popovici nr.2-4; autovehiculul marca Volkswagen, culoare roșie, cu nr. de înmatriculare M 7635 WB, aflat pe str. Nădășel nr.29.

De asemenea, autovehicul marca Ford de culoare roșie, fără nr de înmatriculare, aflat pe str. Parâng nr.11 autovehiculul marca Ford, de culoare albă, fără nr. de înmatriculare, aflat pe strada Parâng nr.11; autovehiculul marca Ford, de culoare neagră fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Parâng, nr.15; autovehiculul marca Renault, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare aflat pe str. Meteor nr.2; autovehiculul marca Ford Tranzit, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str.Eremia Grigorescu nr.58; autovehicul marca Kia de culoare verde, fără nr. de înmatriculare, aflat pe str. Eugen Ionesco nr.79; autovehiculul marca Volkswagen, culoare gri, cu nr. de înmatriculare HOR KA 22, aflat pe str. Fabricii de Zahăr nr.112.