Prima zi în care se pot plăti taxele şi impozitele. Boc: “Recomand să utilizaţi soluţii online pentru plata lor”

Luni, 8 ianuarie, este prima zi în care se pot plăti impozitele, taxele locale, ratele și chiriile la Cluj-Napoca.

“Vă recomandăm să utilizați soluțiile online pentru plata acestora. Menționez că pentru plata impozitelor și taxelor locale până la data de 31 martie 2024 se acordă o scutire (bonificație) de 10%.

Tot de luni, vine și gerul. Vom avea temperaturi de până la minus 10 grade Celsius. Cum putem face să ne plătim și taxele, dar să nu răbdăm de frig? Soluția este să utilizați modalitățile online pentru plata impozitelor și taxelor locale”, a declarat Primarul Emil Boc.

Modalități de plată online:

- pe www.primariaclujnapoca.ro

- plata impozitelor și eliberarea certificatului de atestare fiscală, cu autentificare, se poate efectua pe site-ul primăriei. În vederea autentificării este necesară înscrierea în sistemul electronic al Direcției Impozite și Taxe Locale a Primăriei Cluj-Napoca;

- prin ghiseul.ro - o altă metodă de plată online a impozitelor locale este această platformă națională.

De asemenea, în același scop se poate face virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie.

Alternativ, aceste plăți pot fi realizate la cele 7 primării de cartier, deci în proximitatea dumneavoastră, în Mănăștur, Mărăști, Grigorescu, Gheorgheni, Zorilor, Iris și Someșeni. În zona centrală aveți la dispoziție sediul Primăriei de pe Bd. Eroilor - Direcția Taxe și Impozite sau sediul central al Primăriei de pe str. Moților nr.7 - Centrul de Informare pentru Cetățeni.