Lucrări de întreţinere pe un drum din judeţul Cluj. Tişe: Ne străduim să îmbunătăţim condiţiile de circulaţie pentru toţi clujenii

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere curentă și periodică pe sectorul Valea Ierii – Plopi – Gura Râșca, situat pe drumul județean 107N. Acestea vizează un tronson în lungime de aproape 15 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 14+000 și 28+600.

În cadrul lucrărilor vor fi executate o serie de operațiuni de întreținere specifice drumurilor pietruite constând în așternerea stratului de balast, reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, asigurarea scurgerii apelor din vecinătatea drumului, curățarea șanțurilor și a rigolelor și tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea platformei drumului.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe: “Ne străduim să îmbunătăţim condiţiile de circulaţie pentru toţi clujenii. Cât timp vremea ne va permite vom interveni pe cât mai multe drumuri, mai ales în zone de munte şi, în mod deosebit, pe sectoarele de drum judeţean care constituie legături directe între drumurile judeţene sau naţionale importante”.