Iluminatul public din Florești, modernizat. VEZI străzile prinse în proiect

Iluminatul public din Floreşti va fi modernizat. Proiectul a fost aprobat de Administrația Fondului de Mediu și vizează aplicarea politicilor de eficientizare a consumului de energie electrică și gazelor cu efect de seră, și reducerea cheltuielilor generate de instalații învechite și depășite tehnologic.

“Încă un proiect depus de noi a fost aprobat pentru finanțare. Aproximativ 2,4 milioane de lei vin la Florești pentru continuarea proiectelor de modernizare și eficientizarea iluminatului public, dar și pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrică. Urmărim îmbunătățirea climatului general de siguranță socială, aducem iluminatul public la standarde înalte. Vor fi înlocuite aparatele de iluminat existente, cu unele moderne prevăzute cu toate accesoriile.

Trebuie să știți că s-au depus și alte proiecte care se află în evaluare, iar un altul va fi depus în următoarele câteva zile.

Toate străzile din comuna Florești sunt în atenția noastră și au fost incluse în aceste proiecte pentru a beneficia de modernizare și extindere a rețelei de iluminat public”, a anunţat Primarul din Floreşti, Bogdan Pivariu.

Această primă etapă va cuprinde modernizarea iluminatului public pe șase străzi din Luna de Sus, respectiv în Florești pe străzile: Șesul de Sus, Urușagului, prof. D. Tăuțan, Porii, Catanelor, D. Mocanu, prof. Ioan Rus, Cetății, Florilor, Teilor, Stejarului, Fagului, Salcâmului, Cetatea Fetei, Sub Cetate, Muncitorilor, Poligonului, Abatorului, Tăuțiului, V. Gârboului.