Consiliul Judeţean a scos la licitaţie modernizarea unui drum din judeţul Cluj

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. anunțul aferent achiziției serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru realizarea documentațiilor necesare modernizării drumului județean 103G Varianta ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca – Gheorgheni – Aiton – Ceanu Mic – Tureni (DN 1).

Drumul județean vizat de lucrările de modernizare și reabilitare are o lungime de peste 25 de kilometri.

"Sectorul de drum pe care îl vom moderniza şi reabilita este extrem de important prin perspectiva faptului că acesta deserveşte o zonă vastă a judeţului şi mai multe localităţi aflate în proximitatea zonei metropolitane. De asemenea, DJ 103G reprezintă şi o alternativă de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, prin legătura pe care o face între DN 1 şi centura ocolitoare Vâlcele – Apahida", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 29 martie 2022, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 2.025.000 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean.

Durata de elaborare a documentației tehnice este de 4 luni și 15 zile, termen care curge de la data semnării contractului.