Când va fi gata Baza Sportivă "La Terenuri"? Emil Boc: Din păcate, vremea ne-a creat probleme

Constructorul Bazei Sportive "La Terenuri" a făcut noi modificări asupra proiectului. Acesta a modificat poziţionarea unora dintre terenuri.

Vorbim despre poziția terenurilor de sport și introducerea unui zid de sprijin între terenurile de tenis /baschet adiacente clădirii multifunctionale și terenurile de minifotbal, volei, tenis de perete, badminton, baschet 3×3.

„Avem diriginți de șantier care răspund, avem termene stabilite, nu e treaba mea dacă vor să mute o conductă. Nu sunt mulțumit, constructorii au termen 1 octombrie. În august voi fi din nou în șantier, îmi voi spune concluziile mele. Din păcate, vremea ne-a creat din nou probleme, dar orice zi peste contract va fi sancţionată dur. Când am fost ultima dată, erau la limită”, a spus Boc, la ZIUA LIVE.

Investiția are ca obiect crearea unei zone de agrement cu facilități moderne pe o suprafață de peste 4,2 hectare.

Proiectul Bazei Sportive "La Terenuri" cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber, precum tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. Se vor face terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness. De asemenea, Baza Sportivă va avea o clădire multifuncțională în care pot avea loc variate sporturi precum: squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic. Suprafața de spații verzi amenajate în cadrul zonei de agrement este de peste 18.000 de metri pătrați. De asemenea, amfiteatrul în aer liber prevăzut în proiect va putea fi utilizat sub formă de patinoar pe timpul iernii. Vor fi făcute şi parcări auto şi facilităţi pentru biciclete.