Au fost finalizate lucrările de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare de pe 4 străzi din Cluj-Napoca

Compania de Apă „Someș”, societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, continuă lucrările de investiții din fonduri europene care vizează reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare de pe cca. 100 de străzi din Cluj-Napoca.

Astfel, au fost finalizate recent lucrările de reabilitare a conductelor de apă și canalizare de pe străzile Parâng, Gârbău, Jupiter și Iuliu Maniu: “În prezent, se lucrează la aducerea străzilor la starea lor iniţială. În paralel, am început lucrările pe alte 4 artere din municipiu, respectiv pe Republicii, Calea Dorobanţilor, B-dul 21 Decembrie şi Universităţii”, a declarat Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

În ceea ce priveşte străzile Parâng şi Gârbău din cartierul Mănăștur, lucrările de înlocuire a celor 160 de metri de conducte de canalizare au fost realizate în proporție de 100%. În prezent se execută racordurile pe strada Parâng, ulterior etapa de refacere a carosabilului. De asemenea, conducta de distribuţie a apei amplasată pe strada Jupiter din cartierul Zorilor, în lungime de 555 metri, a fost reabilitată, lucrările fiind în etapa finală de asfaltare. Nu în ultimul rând, pe strada Iuliu Maniu din zona centrală a municipiului au fost finalizate lucrările de modernizare a rețelei de canalizare pe o lungime de 440 metri.