Ambulatoriul Integrat al Spitalului de Boli Infecţioase Cluj, modernizat. VEZI cum arată acum

Consiliul Județean Cluj și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară din subordinea forului administrativ județean, au finalizat lucrările de modernizare a unor cabinete și spații din incinta Ambulatoriului Integrat, situat pe str. Moților nr. 19.

Pentru materializarea acestei investiții, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, nu mai puțin de 1.117.370 de lei.

55 1

Sursa: Pagină Facebook - Consiliul Judeţean Cluj

Principalele operațiuni efectuate au constat în dezafectarea instalațiilor vechi și a finisajelor existente, înlocuirea pardoselilor, refacerea circuitelor electrice și a instalațiilor sanitare, aplicarea unor noi soluții de finisaj, precum și montarea obiectelor sanitare noi.

7 1

Sursa: Pagină Facebook - Consiliul Judeţean Cluj

La parterul corpului A au fost modernizate cabinetele de oftalmologie, alergologie, ortopedie pediatrică și sala de recoltare.

La etajul 3 al clădirii s-a intervenit asupra unor săli de tratament și a unor spații în care acum își desfășoară activitatea cabinetul de urologie, în cadrul căruia s-a realizat compartimentul de explorări funcționale renale.

Nu în ultimul rând, la etajul 4 au fost modernizate cabinetele de ginecologie, balneologie și diabet, fiind, de asemenea, realizat un spațiu pentru sterilizare.