Alin Tișe, la Napoca Live, despre Cluj Arena: ,,În anul următor, gazonul va fi schimbat integral’’

Alin Tișe a vorbit alături de moderatorul Lucian Danciu despre gazonul de pe Cluj Arena, în cadrul unei emisiuni de la Napoca Live.

Președintele Consiliului Județean Cluj a informat ascultătorii cu privire la noile modernizări ce vor avea loc pe stadion anul viitor: ,,În anul următor, gazonul va fi schimbat integral, pentru prima dată de către Consiliul Județean. Timp de 10 ani gazonul nu a fost schimbat din bani publici, fiind schimbat doar de cei de la Untold sau organizatorii unor evenimente cărora le-am cerut să schimbe gazonul afectat’’ a declarat Alin Tișe.

,,Gazonul va fi nou, va fi un gazon probabil hibrid, vom face cum vor spune specialiștii. Am vorbit și cu președintele federației și i-am spus de planurile noastre de a face o renovare aproape totală a zonelor unde se impune în stadion’’, a adăugat Președintele Consiliului Județean.

De asemenea, Alin Tișe a vorbit și despre alte modenizări pe care Consiliul Județean dorește să le realizeze: ,,Dăm drumul la licitații și pentru gazon și pentru partea de publicitate cu led plus renovări, reparații și tot ce înseamnă interior’’, a declarat acesta.