Zbor cu o singură escală de pe Aeroportul Internațional Cluj spre Singapore

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță zboruri spre Singapore, cu o singură escală la Frankfurt, în Germania.

Ruta Cluj-Napoca – Frankfurt va fi operată de Lufthansa cu 3-4 zboruri pe săptămână.

Aeroportul din Frankfurt este cel mai aglomerat din Germania, unul dintre cele mai aglomerate atât din Europa, cât și din lume, aeroportul cu cele mai directe rute din lume și hubul principal pentru Lufthansa, compania aeriană națională a Germaniei.

Frankfurt este unul dintre marile centre financiare ale continentului european, având sediul Băncii Centrale Europene, Deutsche Bundesbank, Bursa de Valori din Frankfurt, Deutsche Bank, DZ Bank, KfW, Commerzbank, mai multe startup-uri cloud și fintech și alte institute. Automobile, tehnologie și cercetare, servicii, consultanță, media și industriile creative completează baza economică.

Singapore este cel mai mare port din Asia de Sud-Est și unul dintre cele mai aglomerate din lume. Mâncarea din Singapore este legendară, cu centre de vânzări pline de viață și cafenele deschise 24 de ore pe zi, care oferă mâncare la prețuri accesibile din toate părțile Asiei.

Combinând zgârie-norii și metrourile unui oraș bogat, futurist și modern, cu un amestec de diferite culturi asiatice, cum ar fi influențele chineze, malay și indiene și un climat tropical, cu mâncare gustoasă, cumpărături bune și o scenă vibrantă de viață de noapte, acest oraș grădina face o mare escală sau trambulină în regiune.