Viceprimarul Clujului, la Napoca Live: Nu am găsit o locaţie pentru aquapark la Cluj

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat la Napoca Live că momentan la Cluj nu există o locaţie în care s-ar putea construi un aquapark.

“Cautăm variante pentru a putea amplasa un aquapark la Cluj. Din pacate nu am găsit o zonă unde să facem aquapark. Primaria municipiului Cluj-Napoca nu deţine terenuri mari. Suntem într-o zonă cu multe dealuri pe care trebuie să facem multe sisteme de consolidare. Vom continua să căutăm o locaţie. Neapărat trebuie să fie un aquapark în municipiul Cluj-Napoca şi poate fi chiar şi la 5, 7 sau 10 kilometri”, a declarat Dan Tarcea.

Primarul Emil Boc a precizat anul trecut la Napoca Live că erau două locaţii care au fost analizate şi una dintre ele era o surpriză.

„Nu a mers niciuna dintre soluțiile pe care le-am avut până acum. Nu a mers nici la Sun, pentru că nu a permis terenul. Nu a mers nici în Gheorgheni, pentru că discuția din dezbaterea publică ne-a revelat că nu e cel mai potrivit loc. Mai sunt două alternative pe care le studiem. Am studiat și în Borhanci pe locația pe care se realizează hub-ul educational dar nu se poate. Mai avem o locație în analiză și încă una surpriză. Eu puteam să mă încăpățânez şi să spun că avem acolo 10 hectare, în Parcul Est, că nu mă interesează și facem acolo. Putea fi și asta o atitudine, dar nu e caracteristică Clujului. Lucrările acestea nu se fac pentru un an de zile, e o lucrare pentru zeci de ani. Nu ne putem permite să nu analizăm fiecare aspect și să nu ascultăm pe toată lumea”, a declarat primarul Emil Boc.