Untold 2023 – Programul pe zile. VEZI când vor urca pe scenă Imagine Dragons și Armin Van Buuren

Untold va avea loc anul acesta între 3-6 august la Cluj-Napoca.

Programul pe zile, potrivit organizatorilor:

JOI, 3 AUGUST fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

VINERI, 4 AUGUST va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

DUMINICĂ, 6 AUGUST ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor revenirea în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Scena Galaxy, casa techo a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru artiști din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Untold 2023: Bilete pentru o singură zi se vând începând cu 29 mai.