Un nou centru de vaccinare anti-Covid din județul Cluj devine funcţional

Începând de luni, 15 februarie un nou centru de vaccinare anti-covid-19 din judeţul Cluj devine funcţional. Este vorba despre un centru din Floreşti.

„Platforma de programare pentru Centrul de Vaccinare din Florești se va deschide începând de miercuri, 10 februarie. Potrivit informării DSP Cluj, Centrul de Vaccinare anti COVID-19 de la nivelul comunei Florești amenajat în cadrul Școlii Gimnaziale ”Ghe. Șincai”, strada Andrei Mureșanu nr.1, Sala de Sport, devine funcţional începând din data de 15 februarie a.c. cu un cabinet care va asigura un flux de 60 de pacienți pe zi.

Platforma electronică de programare se va deschide din data de 10 februarie. Echipa de vaccinare va asigura acoperirea întregului program: între orele 08:00 – 20:00, șapte zile din șapte, conform Strategiei Naționale de Vaccinare anti COVID-19, și Ordinului Ministrului Sănătății MS2171/2020”, au transmis reprezentanții primăriei Florești.

Bogdan Pivariu a declarat şi el faptul că, în Floreşti va deveni funcţional acest centru de vaccinare.

„Sper că vă găsesc pe toți sănătoși. Cea mai așteptată informație pentru noi toti este cea legată de Centrul de Vaccinare. Mesajul meu din această seară este tocmai despre acesta. Floreștiul are centrul de vaccinare împotriva Covid-19 pregătit pentru campania de vaccinare încă din 20 Ianuarie, amenajat în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Gheorge Șincai” cu intrare de pe strada Andrei Mureșanu nr. 1.

Următorul pas pe care îl așteptam cu toții era ca acesta să devină funcțional. Am bucuria de a vă informa că Centrul nostru de Vaccinare anti COVID-19 devine funcțional de luni, 15 februarie 2021 și va asigura un flux de 60 de pacienți pe zi în conformitate cu numărul de doze alocate centrului din Florești. Pe parcursul săptămânii viitoare voi reveni cu noi informații. Sănătate multă tuturor”, a afirmat Bogdan Pivariu.