UBB Cluj organizează cea de-a 10-a ediţie a campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Universitatea Babeș-Bolyai, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, organizează, în perioada 7 – 11 noiembrie 2022, campania de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, adresată studenților și cadrelor didactice din UBB, dar nu numai lor.

Campania se va derula timp de 5 zile la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.18). Donatorii se pot prezenta între orele 07.30 – 13.00. Alege ziua și ora la care vrei să donezi.

Persoanele care doresc să doneze se pot înscrie accesând formularul: http://shorturl.at/arGS7.

Cea de-a 10-a ediție a campaniei ,,Donăm împreună, UBB dă startul!″ cuprinde un program de informare și educare a studenților pe tema donării de sânge. Dorim ca, alături de studenții noștri, să creăm un comportament în favoarea donării de sânge, ca un act de responsabilitate și un gest de implicare în comunitate.

Printre partenerii campaniei se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) și Universitatea Cluj.

Campania este realizată cu sprijinul Marty Restaurant.