Turismul medical în Cluj-Napoca la standarde de lux

Clujul oferă acces la tehnici moderne de transplant de păr și tratamente de ultimă oră în regenerarea părului atât la bărbați cât și la femei.

Clinica Bendis inaugurează sâmbăta, 11 iunie cea mai modernă clinică de transplant de păr din România. Locația de pe str. Kos Karoly nr. 4A oferă acces la cele mai moderne tehnici de diagnosticare, aparatura de top în transplantul de par, laser pentru păr și estetică medicală.

clinica bendis 3 1

De ce aleg pacienții să facă transplantul de păr la Cluj?

La Clinica Bendis vin în fiecare an pacienți din toată România și Europa. Doar 10% sunt clujeni conform Dr. Skander El Akari, Directorul Medical al clinicii. Aproximativ 25% din pacienți vin din Franța, Austria, Germania sau Anglia.

Un turist stă în Cluj cel puțin 3 zile

După consultațiile online pacienții vin la clinică. Potrivit Dr. Skander El Akari, sunt 2 tipuri de pacienți. Cei care vin direct la intervenția de transplant de păr și cei care vin la consult pre- operatoriu.

„Aria pacienților care apelează la implantul de păr este foarte largă, atât păr cât și barbă. Avem pacienți de la 23 de ani până la 74 de ani. Avem pacienți de peste tot din Europa”, a declarat Dr. El Akari.

Pacienții de regulă revin pentru tratamente cu plasmă sau laser.

Clinica Bendis este dotată cu 2 săli de intervenție ultramoderne și 2 săli de tratament dotate cu laser de păr.

Și românii din Diaspora se întorc în România pentru a beneficia de serviciile de transplant de păr.

„Avem în fiecare an, în special în perioada verii, români stabiliți peste hotare care revin acasă pentru procedura de transplant de păr”, a adăugat Dr. El Akari.

Clinica Bendis le oferă pacienților servicii all-inclusive, inclusiv cazare și transport de la aeroport către hotel/clinică.

Pacienții se documentează foarte atent înainte de a alege unde realizează procedura de implant.

Prețurile fac diferența însă calitatea serviciilor este cea care își spune cuvântul.