Toni Petrea: ”Nu m-a interesat rezultatul”

 

Antrenorul Toni Petrea a debutat pe banca Universității Cluj la un meci amical disputat de echipa sa împotriva vicecampioanei Sloveniei, NK Celje, în cadrul primului cantonament de pregătire din această vară.

La finalul partidei, antrenorul s-a declarat mulțumit de randamentul jucătorilor săi, dar mai ales de evoluția celor șase juniori pe care i-a folosit de-a lungul celor 90 de minute.

Un meci de pregătire, unul foarte repede venit după doar trei zile de pregătire. Mă bucur că am răspuns bine, nu m-a interesat rezultatul. M-a interesat să ieșim sănătoși de pe teren întrucât am avut destul de puțini jucători la dispoziție. Am avut zece jucători care au intrat pentru prima dată la U, printre care și șase copii, șase juniori. S-au descurcat admirabil din punctul meu de vedere, dovadă că nu întâmplător au câștigat titlul la juniori.

Un meci de pregătire, un meci bun, un antrenament chiar bun. Chiar am văzut statisticile și pot să spun că din punct de vedere fizic chiar am alergat destul de mult, aproape la fel de mult ca la un meci oficial, și asta mă bucură.

În continuare trebuie să ne pregătim, suntem în cantonament. Acum trebuie să refac repede jucătorii și să ne vedem de program. Vom lucra combinat, atât partea fizică cât și pe cea tactică. Nu vreau să zic că vom lucra strict partea fizică, creed că toate se leagă, nu poți lucra doar fizic cu jucătorii, și apoi să faci partea tactică. Încercăm, deci, să acoperim toate capitolele și aici, și în cantonamentul din Austria”, a declarat, la finalul partidei de pregătire, antrenorul ”Șepcilor roșii”, Anton Petrea.

Mă bucur că am marcat. A fost un prim meci de verificare în care mai importantă era aspectul fizic și nu scorul. Cred că am răspuns cu toții foarte bine la acest test, ne bucurăm că e un rezultat pozitiv și sperăm să o ținem tot așa de acum încolo.

Mă bucur foarte mult că am rămas în această familie a Universității Cluj, una foarte unită și care mi-a oferit foarte multe satisfacții. Îmi doresc să mă pregătesc cât mai mult alături de colegii mei și să reușim să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem în acest sezon.

Mă bucur că au jucat și mulți juniori, au răspuns foarte bine la acest test. Cred că este foarte important pentru ei să facă pasul către o echipă de seniori, și cred că s-au descurcat foarte bine”, a spus și fundașul Dorinel Oancea, autorul golului egalizator al Universității.

"U" Cluj va juca următorul meci-test pe 25 iunie, contra campioanei Sloveniei, Slovan Bratislava.