TEOVAL&Co şi-a dublat numărul de angajaţi în perioada pandemiei. VEZI ce locuri de muncă mai sunt încă disponibile

Pandemia de Covid-19 a reprezentat un şoc major pentru economia multor firme. Multe dintre acestea au fost nevoite să îşi înceteze activitatea ca urmare a măsurilor de izolare și a restricțiilor asociate acestora. Însă au existat companii care, în ciuda pandemiei, au reuşit să îşi menţină locul pe piaţa din România, să ducă la bun sfârşit lucrările asumate, au îmbunătăţit serviciile, au crescut cifra de afaceri şi numărul de angajaţi.

Asta s-a întâmplat şi în cazul firmei Teoval&Co care în anul 2020 a reuşit să crească atât prin dublarea numărului de angajaţi de la 54, cât era în 2019, la 102, cât şi prin achiziţionarea mai multor utilaje cu ajutorul cărora au executat lucrările.

Directorul Tehnic al firmei, Dragu Marius a explicat că au fost nevoiţi să recruteze noi oameni, pentru că numărul de lucrări crescuse.

“Numărul de salariați a crescut, pentru că în acelaşi timp a crescut şi numărul de lucrări de execuţie, iar termenele strânse, termene asumate, au impus această necesitate. Am participat la licitaţii şi am fost declaraţi câştigători. Am avut de executat multe lucrări în perioada pandemiei. Modul de recrutare a fost făcut prin diferite mijloace, respectiv anunțuri pe site-uri de specialitate, în ziarele locale sau anunțuri prin afișaje pe unele mijloace de transport ale societății în locuri cât mai vizibile”, a explicat Dragu Marius pentru NapocaLive.

Teoval&Co apreciază că angajatul este factorul cheie în succesul unei companii.

“Angajatul reprezintă partea necesară formării echipei, este elementul care ajută la dezvoltarea companiei. Un angajat al societății trebuie să fie bine pregătit profesional, să aibă experiență în domeniul în care activează, să aibă spirit organizatoric, de inițiativă, să fie responsabil şi orientat spre performanţă”, a precizat Directorul Tehnic Teoval&Co, Dragu Marius.

Datorită multitudinii şi complexității proiectelor care sunt în desfășurare, din dorința de a respecta termenele limită și de a menține ridicat nivelul tehnic de execuție al acestor contracte, compania TEOVAL&Co este într-un continuu proces de recrutare de personal calificat.

Job-uri disponibile în 2022:

  • inginer şantier;
  • inginer ofertare;
  • sudor;
  • dulgher;
  • fierar-betonist;
  • şofer.

Teoval&Co execută lucrări de înființări şi extinderi de sisteme de alimentare cu gaze naturale, reţele de aducţiuni şi distribuţie apă, canalizare apă uzată şi staţii de epurare şi lucrări de construcții aferente.