Teatru de Păpuși în Parc – un proiect de suflet pentru clujeni

Teatru de Păpuși în Parc – un proiect de suflet pentru clujeni, inițiat de Asociația Magic Star Kids și prezentat de Golden Party, vine să aducă bucurie și bună dispoziție chiar și în perioada pandemică, amintindu-ne de magia păpușilor și a copilăriei. Într-o lume de basm în care diferențele dintre generații se atenuează, proiectul invită copiii începând cu vârsta de 3 ani precum și părinții și bunicii acestora să ia parte la punerea în scenă a poveștilor copilăriei, alături de personaje carismatice, familiarizându-se cu conceptul de teatru de păpuși. Poveștile clasice sunt reinterpretate și adaptate zilelor noastre. Nu lipsesc umorul și factorul educativ, spectacolele fiind o formă de educație non-formală.

Din spectacolele care au avut loc în cadrul proiectului amintim Capra cu 3 Iezi (Parcul Etnografic „Romulus Vuia” și Casino - Centrul de Cultură Urbană), Petrecere la Palat și Ursul Păcălit (Cinema Mărăști). Evenimentele au fost bine primite de public, având în vedere necesitatea organizării unor evenimente culturale și distractive care să includă toți membrii familiei.

Sâmbătă, 23 octombrie, avem ocazia de a viziona, în premieră, cu mic, cu mare, teatrul de păpuși Scufița Roșie. 

Afis Scufita A3

Duminică, 24 octombrie, iubitorii de bună dispoziție sunt așteptați la piesa Fetița Dora și Maimuța

Afis Dora A3

Ambele spectacole se vor desfășura în locația Cinema Mărăști, cu începere de la orele 11, iar intrarea este gratuită. Durata spectacolelor este de aproximativ 45 de minute.

Pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, participarea la evenimente se face respectând reglementările sanitare și măsurile legale în vigoare privind situația pandemică.

Proiectul Teatru de Păpuși în Parc – un proiect de suflet pentru clujeni este co-finanțat de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca.