Taxele și impozitele pot fi plătite online

Primăria Cluj-Napoca recomandă cetățenilor să nu se înghesuie inutil la ghișeele instituției și să utilizeze variantele online puse la dispoziție.

De asemenea, plata impozitelor și eliberarea certificatului de atestare fiscală, cu autentificare, se poate efectua accesând următorul link: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/.

În vederea autentificării este necesară înscrierea în sistemul electronic al Direcției Impozite și Taxe Locale.

Totodată, cererea de înscriere în sistemul electronic pentru persoane fizice, o găsiți în următorul link-ul: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/?c=490001, iar cerere de înscriere în sistemul elecotrnic pentru persoane juridice, se poate efectua accesând link-ul: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/?c=490002.

Alte metode de plata online a impozitelor locale:

  • pe platforma www.ghiseul.ro;
  • cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care cetățenii o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale).

Astfel, informațiile privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, puteți găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite.