Studenții UMF Cluj vor învăța în sistem hibrid și în semestrul 2

Senatul Universității de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a aprobat modelul hibrid de învățământ pentru semestrul al doilea din acest an universitar.

De asemenea, cursurile se vor desfășura exclusiv online, iar o parte din activitățile practice și stagiile clinice vor avea loc onsite. Astfel, vor fi transmise și informațiile privind cazarea în căminele universității pentru studenții care vor avea activitate didactică. 

 „În ceea ce îi privește pe studenții internaționali, din păcate, în acest moment, contextul european și internațional este nefavorabil și limitativ în ceea ce privește mobilitatea persoanelor, impunând restricții de călătorie și perioade de carantinare la destinație.În acest sens, vă rugăm să încercați să reveniți în Cluj-Napoca începând cu debutul celui de-al doilea semestru, ținând cont de reglementările aflate în vigoare în țările din care proveniți. Dacă nu aveți posibilitatea de a reveni, puteți participa la cursuri online. Conducerea universității își asumă misiunea și responsabilitatea de a asigura performanţa academică și, în același timp, de a menține standardele de sănătate și siguranță”, a declarat UMF Cluj.