Studenții, masteranzii și doctoranzii din Cluj pot transmite online solicitările pentru emiterea cardurilor de transport

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că studenții, masteranzii și doctoranzii pot transmite online solicitările pentru emiterea Cardului de transport încărcat cu Abonament gratuit cu 120 de călătorii pe lună, valabile în Cluj-Napoca, accesând site-ul AICI sau pe site-ul Primăriei.

Cardul se va emite în câteva zile de la solicitare iar solicitanții vor fi informați pe email cu privire la data și locul de unde pot ridica cardurile de transport.

Pentru Abonamentele cu reducere și pentru reîncărcarea cardurilor emise în anii precedenți vă rugăm să vă adresați în continuare Centrelor de vânzare carduri.

Vă reamintim că Abonamentele se vor putea prelungi ulterior la Automatele din stații, cu condiția ca abonamentul de pe card să nu fi expirat. Informații găsiți la Tutorial Prelungire la Automate și la Instrucțiuni prelungirea la Automate .