Spitalul de Recuperare din Cluj desfăşoară un program de recuperare pentru persoanele care au fost infectate cu Covid-19

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca desfășoară un program de recuperare pentru persoanele care au rămas cu diverse probleme de sănătate în urma infecției cu Covid-19.

Pacienţii care au fost infectaţi cu noul coronavirus şi care au rămas cu diferite probleme de sănătate beneficiază de un consult de specialitate, de evaluări, analize de laborator sau explorări imagistice și electrofiziologice.

Aceste proceduri utilizează tehnici de kinetoterapie personalizată, masaj medical, proceduri de electroterapie, hidroterapie, termoterapie și aerosoli.

Prin acest program pacienţii beneficiază de control multidisciplinar la medici specialişti care realizează evaluarea medicală și completează planul terapeutic în funcție de evoluție și dizabilități.

Avantajul acestei unităţi sanitare este faptul că majoritatea centrelor care au rol în tratamentul post infecţiei cu Covid-19 se află în cabinetele medicale funcţionale în ambulatorul instituţiei: cardiologie, interne, neurologie, balneologie, reumatologie, diabetologie, oftalmologie, ortopedie, chirurgie plastică și generală, psihiatrie, psihologie.

Mai multe informaţii despre modalitatea de programare şi actele necesare se pot obţine pe pagina web a Spitalului Clinic de Recuperare www.recuperarecluj.ro.