Sorin Grindeanu: Dacă nu există pericol, vom da drumul circulaţiei pe lotul 2 Sebeş-Turda

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat că, lotul 2 Sebeş-Turda va fi dat în folosinţă, dacă nu va exista niciun pericol.

"Ştiu că în acest moment avem o situaţie pe lotul 2 Sebeş-Turda, situaţie dată de acei 1-2 kilometri de surpări şi aşa mai departe. Să ştiţi că în acest weekend o să plec cu maşina la Timişoara - şi nu e prima dată, cam o dată pe lună nu merg cu avionul, merg cu maşina şi conduc singur şi o să fac şi un mic ocol singur, fără să ştie nimeni, să văd stadiul real al acestui lot 2, care - eu vă spun intenţia mea: am văzut anumite filmuleţe cu lotul 2. Dacă poate fi dat în folosinţă, chiar dacă pe un kilometru sau doi se va circula pe un singur sens, vom da drumul", a spus Grindeanu, citat de Agerpres.

El a spus că, se va da drumul circulaţiei pe lotul 2 Sebeş-Turda, dacă există siguranţă.

"O să merg la faţa locului pe lotul 2 Seberş-Turda şi dacă nu există pericol, dacă există siguranţă, vom da drumul şi la cei 24 de km, dacă nu mă înşel, din lotul 2 Sebeş-Turda, chiar dacă pe un kilometru se va circula pe un singur sens. N-are nicio logică să ţină închis acel lot de autostradă, fiind finalizat în proporţie foarte mare. Repet: respectându-se normele de siguranţă", a susţinut el.