Sediu nou pentru Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Cluj

Luni, 16 noiembrie la ora 11,00 a fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Noul sediu este dublu ca suprafaţă faţă de vechea locaţie. Acesta a fost amenajat cu toate dotările necesare pentru ca toate activităţile specifice care se efectuează în cadrul serviciului, să fie realizate în bune condiţii şi cu respectarea măsurilor sanitare.

”Aglomerația creată de cele 300-500 mașini care veneau zilnic în cartierul Gheorgheni în zona str. Albac pentru înmatriculări auto sau permise a dus la decizia unei colaborări între Primăria Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Ministerul de Finanțe pentru a face posibilă mutarea sediului acestui serviciu din Gheorgheni în Someșeni. 

Ca urmare, de astăzi, sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Cluj funcționează la o nouă adresă, în clădirea în care se află și Vama Cluj, pe strada Traian Vuia, nr. 157”, a precizat primarul Emil Boc.