Se apropie prima vacanță din 2024. Salina Turda: “Vă așteptăm să descoperiți efectele benefice ale curei de salinoterapie”

Reprezentanții Salinei Turda îi invită pe oameni la Salina Balneară în prima vacanță din anul 2024. Este vorba despre vacanța de schi care va dura o săptămână și pe care, la nivelul județului Cluj, elevii o vor avea între 19-25 februarie.

“Perioada aceasta se potrivește la fix cu recomandările specialiștilor în materie de sănătate!

Efectele benefice ale unei cure de salinoterapie persistă aproximativ 2 - 3 luni și sunt recomandate 2 cure pe an, primăvara și toamna! Vă așteptăm așadar, la Salina Turda, minunata oază de sănătate! Ca metodă alternativă, dar și complementară, de tratament sau prevenție, speleoterapia le este recomandată tuturor - de la mic la mare!”, transmit reprezentanții Salinei Turda.

Salina Turda are un microclimat şi factori sanogeni care oferă condiţii optime de aplicare în terapiile recuperatorii ale diferitelor afecţiuni interne cât şi în profilaxie şi sanogeneză.

INDICAŢII TERAPEUTICE ALE CUREI DE SPELEOTERAPIE:

– rinita alergică, rinosinuzita cronică;

– hipertrofie amigdaliană, vegetaţii adenoide (polipi);

– infectii respiratorii repetate (angine, faringite, traheo-bronsite, pneumonii, rinoadenoidite repetate în antecedente);

– astm bronşic nonalergic / intrinsec / nonatopic şi astm bronşic alergic / extrinsec / atopic, forme asimptomatice sau simptomatice uşoare şi moderate;

– bronşita cronică alergică, bronşita cronică obstructivă;

– bronhopneumopatie cronică obstructivă.

– afecţiuni cutanate: eczemă, dermatite atopice.

VEZI AICI lista completă a beneficiilor curelor în Salina Turda.

Salina Turda este deschisă zilnic, între orele 9.00 – 17.00, cu ultima intrare la ora 16.00.

Sursa foto: Salina Turda