Românul care a enervat 17 milioane de olandezi

Clujeanul Kevin Tătar a pornit un mic “război” în Olanda, pentru că a punctat negativ de două ori cel mai popular mic dejun olandez. Este vorba despre reţeta vedetă cu Hagelslag.

Kevin a postat pe Tik Tok în 2021, în luna octombrie, o recenzie şi a notat felul de mâncare cu 2.5/10. Video-ul a adunat atunci peste 2 milioane de vizualizări. VEZI AICI VIDEO.

olanda 1

com poza 1

com poza. 1.1

În urma primului video, Kevin Tătar a recunoscut greşeala, a spus că îi pare rău şi a făcut o a doua recenzie respectând paşii care i-au fost recomandaţi. Video-ul a stârnit reacţii în rândul a peste jumătate din populaţia Olandei. Kevin a jignit prin gestul lui de a arunca preparatul la gunoi, acordând de data aceasta o notă mai mică, respectiv 1.5/10. VEZI AICI VIDEO.

vizualizari 1

com poza 2

com poza 2.1

Kevin Tătar are 21 de ani. El a absolvit Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca şi acum este student la Technische Universiteit Eindhoven din Olanda, la specializarea Computer Science. De asemenea, el este şi sportiv de performanţă şi practică de 16 ani Karate Kyokushin.