Rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj se va vaccina după modelul cântărețului Elvis Presley

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj Anca Dana Buzoianu se va vaccina public împotriva Covid-19 şi la fel va face şi familia sa, precum şi alţi rectori de la alte universităţi de medicină din România.

„Bineînțeles că mă voi vaccina și eu și familia și, împreună cu rectorii celorlalte universități de medicină și farmacie și noi am spus că ne vom vaccina public dacă acest lucru va fi necesar, pentru că cred că suntem modele pentru unele persoane și vrem să aratăm prin exemplul nostru că vaccinarea nu numai că este bună, dar în acest moment este singura metodă și cea mai rapidă și eficientă pentru a ne întoarce la viața normală pe care ne-o dorim cu toții”, a declarat Anca Dana Buzoianu.

Aceasta a mai transmis faptul că îşi doreşte să urmeze modelul cântărețului Elvis Presley, care s-a vaccinat împotriva poliomielitei, public, la televizor.

„Am poza cu Elvis Presley la mine pe desktop și știu ce efect extraordinar a avut vaccinarea lui anti-polio, pentru publicul larg, chiar în condițiile în care informația se transmitea doar prin presă și televiziune. Gândiți-vă ce efect poate avea dacă o persoană care este lider de opinie într-un domeniu sau un influencer s-ar vaccina, ar ajunge la foarte multe persoane prin intermediul rețelelor sociale”, a precizat Anca Buzoianu.