Rectorul UBB Cluj, reales președinte al Asociației Psihologilor din România

Rectorul Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, psihologul Daniel David a fost reales preşedinte al Asociaţiei Psihologilor din România (APR).

„Le mulțumesc colegilor mei psihologi pentru încredere și mă simt onorat să fiu reales ca președinte al Asociației Psihologilor din România (APR), organizația istorică a psihologilor din țară. Dacă în primul mandat ca președinte (2017-2021) am avut ca misiune restartarea APR și crearea de mecanisme funcționale pentru reconstrucție, aspecte care au dus la stabilizarea și consolidarea organizației, noul mandat (2021-2025) va fi focalizat, alături de ceilalți colegi din structurile de conducere ale APR, pe utilizarea acestor mecanisme (și a altora deja planificate) pentru dezvoltarea organizației”, a declarat prof. univ. dr. Daniel David.

Asociaţia Psihologilor din România (APR) este cea mai veche şi cea mai complexă organizaţie profesională a psihologilor din România, având rolul de a stimula psihologia ca ştiinţă şi de a asigura legătura bidirecţională cu practica psihologică, în scopul evoluţiei ştiinţei psihologice şi profesiei de psiholog cu toate specializările sale.