Radio Napoca FM revine cu conţinut 100% local. Nu va mai retransmite Radio Guerrilla în Cluj

Radio Napoca FM revine la conţinut produs local din Cluj-Napoca.

Reprezentanţii radioului au anunţat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că renunţă la preluarea emisiei Radio Guerrilla. CNA la rândul lui a aprobat în unanimitate solicitarea celor de la Napoca FM.

Astfel că începând din această primăvara clujenii pot asculta conţinut 100% local. Cele mai importante evenimente şi ştiri se vor auzi pe Napoca FM 102,2.

„După aceşti ani de pandemie, am simţit că s-a creat o nevoie a oamenilor de a asculta mai multe voci familiare. Pe parcurs noi am continuat într-o zonă de informare consistentă pe un site suplimentar, napocalive.ro, şi în momentul acela am decis să contrabalansăm cu un program de divertisment în FM. Practic, cele două produse media vor colabora pe viitor. Nu sunt modificări majore, doar intervine vibe-ul local. Vor interveni pe post animatorii din Cluj, cu ştiri locale, cu evenimente din oraş, cu informaţii despre traficul din Cluj, pentru că se pare că acestea sunt  componente foarte importante pentru succesul unui radio local”, a declarat Directorul Napoca FM şi unul dintre acţionari, Codruţa Vîntu.  

În anul 2019, Napoca FM a început parteneriatul cu Radio Guerrilla şi prelua 84% din emisia de la Bucureşti. Acum, în 2022 radioul va reveni mai aproape de clujeni.